DENİZLİ / ÇİVRİL - Karayahşiler İlkokulu

Karayahşiler İlkokulu

Karayahşiler Mah. ÇİVRİL/DENİZLİ
Vizyon
ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINA BAĞLI, İNSAN HAKLARINA SAYGILI, ETİK DEĞERLERİ KORUYAN, MUTLU BİR TOPLUM GÖRMEK.
Misyon
Atatürk inkılap ve ilkelerine bağlı, bilimin ışığında çağdaş anlamda kendisini ifade ve temsil edebilen, kişiliği, karakteri, özgüveni gelişmiş, üretken, hoşgörülü, karşısına çıkan problemleri empatik yaklaşımlarla çözebilen, toplumsal değerlere saygılı, geleceği görebilen, insanı ve doğayı seven, bedenen ve ruhen sağlıklı,yeniliklere açık lider bireyler yetiştirmektir. Biz; Eğitim süreci sonunda; Eğitimli, kültürlü, sosyal güçlüklerle baş edebilecek özgüvene sahip, kendini sürekli yenileyebilen bireyler yetiştirmek için varız. Bizler; Ülke ihtiyaçlarına ve gerçeklerine cevap verebilecek, nitelikli, birbirini anlayabilen, sosyal ve ekonomik gelişmemize katkıda bulunacak,bireyler yetiştirmek için varız.
Ders Başlama: 08.40 Ders Bitiş: 14.30
Kalörifer