DENİZLİ / ÇİVRİL - Karayahşiler İlkokulu

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI YAPILDI

Çanakkale zaferinin 109 yildonumu coşkuyla kutlandi

Mrt

Öğrencilerin kar sevinci görülmeye deger

Mrt

Karayahsiler okulunda öğrencilerin kar sevinci

Mrt

Okulumuz öğrencileri Çivril belediyesinin düzenlemiş olduğu kültür evi gezisine katildilar

Ekm

Bu yıl Büyük Ülkemizin kuruluşunun ve yönetim biçimimizin ilanı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Tüm ülkemiz için en güzel şekilde kutlanması  temenni ve dileğiyle kutlu olsun.

Ekm

Ortaokul müdür yardımcımız Ramazan ERTEKİN hocamız tarafından öğretmenlerimiz Bakanlımığımızın yayınladığı yeni sınav yönetmeliği hakkında seminer eğitimi verilmiştir.

Haz

Çivril Belediyesi İtfaiye Birimi çalışanları tarafından Okulumuz Karayahşiler İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine Yangın tatbikatı ve eğitimi verilmiştir.

Haz

Okulumuz Karayhşiler İlkokulu ve Ortaokulu beraber Tüm öğretmenlerimizin katılımıyla piknik yaptık.Emeği geçen tüm öğretmen, idare ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Mayıs ayının 2. Pazar günü Anneler günü münasebetiyle Okulumuzun bulunduğu Karayahşiler Mahallesi annleri için Anneler Günü programı düzenlenmiştir.Katılan tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Anneler günü programını hazırlayan Havana ALP hocamıza ve onun minik kuzucuklarına çok teşekkür ederiz.

Nis

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Denizli Belediyesi'nin katkılarıyla okulumuza Halı saha kazandırılmış olup katkıları olan kişi ve kurumlaa teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumzuda tüm personelimiz, öğrencilerimiz ve misafirlerimizin katılımıyla tüm coşkuyla kutlandı.Katılımlarından dolayı herkese şükran ve teşekkürlerimizi sunarız.

Karayahşiler İlkokulu ve Karayahşiler Ortaokulu beraber yapılmış olup emeği geçen tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.